Bloedverlies

1-8-2003 Gisterenmiddag een beetje oud bloedverlies. Shit, dit gaat niet goed. Heb de verloskundige gebeld. Wil niets zeggen. Ik kan met 7 weken een echo krijgen. Gisterenavond weer een klein beetje bloedverlies. Vanmorgen wat vers bloed alsof ik ongesteld met worden. Mijn gevoel zegt dat het mis is. En dat ik gewoon ongesteld word. Ben verdrietig en moe, lusteloos. Heb een beetje buikpijn.

We hebben eigenlijk een afspraak met vrienden in de Beekse Bergen. Ik heb er echt geen zin in. Ze komen na afloop wel hier eten.

Kreeg ook een lief kaartje van een vriendin.

Helaas maandag weer werken, de vakantie zit erop. Het thuis zijn met z´n drietjes beviel me goed. En het is en wordt de komende week erg heet.

We zijn bezig de terrasvloer op te knappen. Was nog gewoon glad beton. Nu hebben we van alle oude tegels van de vloer binnen een stoepje gemaakt. Een soort mozaïek van alle verschillende maten en motief tegels, opgevuld met kleine stukjes van al het afval. Nu is alles op en wij hebben een prachtige vloer onder ons afdak van het tuinhuis. Heel mediteraan. Daarbij zat er vanmorgen ook nog een eekhoorn in de tuin. Echt genieten.

Plaats een reactie