Een gewone dag

17-2-2003 Om half negen uit bed. Mijn man is al werken. De oudste slaapt nog. Om negen uur ga ik hem ook maar wakker maken. Heeft hier nog niet zo´n zin in.
Om tien uur komt er een medewerkster van het zuigelingenbureau even koffie drinken. Was best fijn. Heb altijd een goed contact met haar tijdens de controles van de oudste. Ook mijn schoonmoeder heeft nog een kopje koffie gedronken. Hierna hebben we lekker onze hond uitgelaten en wat gegeten. De oudtse naar bed voor zijn middagdut.

Nu zal ik maar eens aan het kantoor beginnen. Hier ligt echt een hele berg weg te werken. Belt ook nog even mijn man of ik een offerte kan maken. Ondertussen krijg ik ook nog een aantal telefoontjes van collega´s. En onze kraamhulp belt nog even om te informeren hoe het gaat.
Om half drie is de oudste alweer wakker. Hij heeft hierna lekker gespeeld in zijn speelhoek.
Nog even een collega gesproken. Zij was na de bevalling bij me op bezoek geweest op de verloskamers. Is toch weer specialer om hier met haar even over na te praten.

Mijn man moet nog een keer naar Antwerpen. Het is al vier uur geweest. Dan lopen we nog maar even naar het kerkhof met onze hond. De bloemen zijn nog bevroren en er is een vaas met rozen omgevallen.

Als we thuis zijn geef ik de oudste een potje eten want ik moet nog beginnen met koken. Hierna gaat hij in bad en naar bed. Mijn man en ik hebben ook een rustige avond.

Plaats een reactie