Het gaat best goed

15-4-2003 Het gaat best goed. De dagen beginnen steeds gewoner te worden. Maar het gemis is nog steeds een niet te omschrijven gevoel.

Mijn ouders zijn beiden geopereerd. Dit is goed gegaan. Waren allebei de volgende dag alweer thuis. De operatie van mijn moeder was wel tegengevallen. Ze hebben een flink stuk bot in haar kaak weggehaald. Over zes weken maken ze dat pas weer dicht. Moeilijk voor mijn moeder.

Afgelopen weekend zijn mijn man en ik uit eten geweest en naar de film. Was best leuk. Daarna nog een uurtje op het terras gezeten op stratumseind. Ja, we worden oud als je jongeren hier ziet lopen. Mijn man vraagt zich af hoeveel kleding mensen dragen als het echt warm weer wordt?!
We zijn vrij snel weer naar huis gegaan. Het werd drukker in de uitgansstraat en daar zijn we, voelen we, nog helemaal niet aan toe. In ons dorp aangekomen was het vrij druk in onze stamkroeg maar niet onze stemming. Was geloof ik een biljartfeest. We slaan over en gaan naar huis. Het is ook laat genoeg.
Dan maar gaan slapen. Zonder de oudste in huis. Dit betekent ook zonder de oudste wakker worden. Heel gek en ongezellig. Even schiet het door me heen. Stel dat we hem ook verliezen. Ik ga hem maar snel ophalen. Hij slaapt bij mijn schoonzus.

Plaats een reactie