Vrouwenmantelthee

10-2-2003 Vanmorgen bij het wakker worden kom ik tot de conclusie dat ik anti-biotica slik en dat dat overgaat in de moedermelk. En onze oudste heeft gisteren de melk opgedronken. De verloskundige gebeld maar dit was geen probleem. Onze oudste zou er op z’n hoogst diarree van kunnen krijgen.

We gaan vanochtend even koffie drinken bij mijn zus want die is jarig. Ze vraagt hoe het gaat. Ik zeg dat het leeg voelt en dat de kraamhulp gisteren voor het laatst was. Haar reactie; “Oh ja, je bent ook bevallen.” Het raakt me maar ik zeg er niets van en laat het niet merken. Mijn zus is jarig en er is nog meer bezoek. Ik houd me groot en we blijven niet heel lang.

Vanmiddag komt de verloskundige nog even kletsen. Mijn baarmoeder is nu goed gezakt. Maar het is nog wel goed voor me als ik nog een paar weken vrouwenmantelthee drink. Want ik verlies nog veel stolseltjes en vers bloed.

Hierna wandelen we even naar het kerkhof. De bloemen zijn nog mooi, ondanks de vorst van vannacht.

We eten thuis met z’n drietjes en onze oudste gaat daarna in bad en slapen. Ook wij liggen weer op tijd in bed. Ik te rusten. Als mijn man komt ligt hij al snel te slapen. Zijn vrachtwagen wilde niet starten. Deze staat nu aan de acculader. Hij moet hem nog even gaan starten voordat hij echt gaat slapen. Ja, hij doet het. Weer een dag voorbij…

Plaats een reactie