Confrontaties

15-2-2003 Mijn man gaat lekker te voet naar de winkel samen met de oudste. Ik ga naar Best, nog een boekje kopen en even voor de oudste naar kleding kijken. Boekje was helaas uitverkocht. De oudtse heeft nog de grootste babymaat. Dit was erg confronterend. Ik had al niet zo’n goede dag. Dan is alles aanleiding tot meer verdriet. Kaartje kopen bijvoorbeeld. Mensen tegenkomen. De CD van Volumia (lied van hen is gezongen tijdens afscheidsdienst) stond buiten in een rek, deze heb ik toch maar gekocht. Binnen een uur was ik alweer thuis. Ik had het helemaal gehad. In de auto was het al dik verdriet. Thuis voel ik de hele tijd een enorme leegte. ’s middags slaap ik een uur samen met de oudste.

Vanmiddag komen de buren even op de koffie met een bloemetje. Is wel heel erg leuk. Hadden vorige week zoveel bloemen zien staan. Hebben daarom bewust nu pas bloemen meegebracht. Veel leuker natuurlijk.
Hierna komt mijn schoonzus even, zij knipt mijn man zijn haar even, terwijl ze een bakkie koffie mee drinkt.

Hierna gaan we op tijd eten want vanavond komen onze vrienden op bezoek. Hier heb ik toch wel weer zin in. En het is ook heel gezellig geweest.

Plaats een reactie