Werk regelen

14-2-2003 Op tijd uit bed. Mijn man gaat naar Tilburg. Bij opdrachtgevers informeren of er werk is voor volgende week. Gelukkig er is werk. Zeecontainers vervoeren van Tilburg naar Antwerpen. In ieder geval rustig aan beginnen.

We hebben beiden heel veel telefoon gehad vandaag. Veel vrienden, collega’s en verloskundige bellen regelmatig. Is heel fijn.

Vanmiddag is mijn man machines mee laden voor werk dat we uitbesteed hebben. De oudste doet zijn middagdut. Dan maar even proberen of de babyfoon het nog doet. Werkt op mijn mobiel. En jawel, alles werkt. Kan ik lekker even naar buiten, de hond uitlaten. Dat is misschien al wel maanden geleden. Hij was dan ook door het dolle heen dat hij met mij mee mocht. Weer een beetje het oude ritueel.
Het is inmiddels al half vier. De oudste slaapt al drie uur en ik ben door mijn klusjes heen. Ga ik boven maar wat rommelen, dan zal hij zo wakker zijn. En mijn man zal er ook zo wel weer zijn.
Als mijn man thuis is ga ik even boodschappen doen. Een mooi boekje als bedankje gekocht voor de dames die ons hebben geholpen met de koffietafel. Helaas hadden ze er nog maar één. Morgen even in een andere winkel gaan kijken. Is wel even lekker boodschappen doen, er even tussenuit.

Vanavond gaat alles gewoon zijn gangetje. Wat voor de teve hangen en op tijd naar bed. Gelukkig slaap ik de nachten goed. Ik ben deze week niet wakker geworden ’s nachts. Mijn man slaapt wat minder. Is regelmatig een keer wakker.

Plaats een reactie