Controle ziekenhuis

17-1-2003 Vandaag weer op controle bij onze gynaecoloog. Eerst gaan we nog even op bezoek bij mijn man’s vriend, die opgenomen is.
Hierna hebben we een afspraak bij de maatschappelijk werker van het ziekenhuis. We hebben samen een goed gesprek gehad.

Tijdens de controle bij de gynaecoloog geef ik aan dat ik vruchtwater wil laten puncteren. De gynaecoloog reageert met verbazing; ‘Wil je dat, nu?’ Ja, eigenlijk wil ik dat nu. We hadden namelijk afgesproken dat ik dit ten alle tijden kon laten doen. Maar het is vrijdagmiddag, dit blijkt niet zo een twee drie geregeld. We besluiten toch maar weer niets te ondernemen. Ik voel me op dit moment ook weer redelijk. En vind alles heel spannend. Ik moet wel even bloed laten prikken om te kijken of de lever- en nierfuncties nog oké zijn. Maandag kunnen we op de uitslag bij een andere gynaecologe. Onze eigen gynaecoloog is er dan niet, is een weekje op vakantie. (staat over vandaag niets gerapporteerd in de status)

Ik heb nog wat energie over, daarom gaan we nog even naar de verjaardag van mijn Peettante. Het is best gezellig ondanks alles.

Vannacht voor de derde nacht weer goed geslapen. Wel vroeg wakker omdat mijn rug en ribben pijn doen. Maar gelukkig alweer 1,5 relatief goede dag.

Morgen verassingsfeest voor mijn schoonouders vanwege hun 40 jarig huwelijk. Hoop dat dit ook goed gaat.

Plaats een reactie