Onderzoek in Arnhem

28-11-2002 Rustig op staan, ontbijten, de oudste wegbrengen en naar Arnhem. Ik ben zenuwachtig. In stilzwijgen rijden we over de A50 richting Arnhem. We laten alles maar over ons heen komen.

We worden hartelijk ontvangen in Arnhem. De vruchtwaterpunctie is zo gebeurt. Ik vond het wel heel spannend. Maar het is niet meer als een snelle prik met een lange naald. Wel een raar idee zo recht je buik in. Maar het ging goed en zonder problemen. Morgen mogen we al bellen voor de uitslag. De arts is vriendelijk en vraagt ons of we een foto van de echo willen. Ja, natuurlijk willen we dat. Wat fijn om na drie lange dagen weer heel even positief met ons kindje bezig te zijn. Een mooie foto van de echo, hoe dierbaar. Ontroerd en dankbaar verlaten we de onderzoekskamer.

Ondanks alles was dit een fijne ochtend. We eten een hapje in het ziekenhuis. En op de terugweg nemen we uit de ziekenhuiswinkel een grote folieballon met helium mee voor de oudste. Die voelt natuurlijk ook ons verdriet en de onzekerheid. Wordt dan naar hier en dan naar daar gebracht. Hij verdiend ook iets moois.

Plaats een reactie