Poli afspraken

27-1-2003 Vandaag, maandag,  twee afspraken in het ziekenhuis. Als eertse gaan we naar de poli Urologie. Hier valt weinig te melden. Drain ziet er netjes uit. Verzorging doe ik zelf en dat gaat goed. Ik hoef pas terug te komen als ik bevallen ben.

Hierna een afspraak met onze eigen gynaecoloog. Onze gyn. wil dat we woensdag nog een echo krijgen in Nijmegen. Wij hebben daar helemaal geen behoefte aan. Heel de rit naar Nijmegen, er zal niets nieuws gezien worden. Voor ons is alles duidelijk. Maar de gyn. legt uit dat dit nodig is om definitief een diagnose op papier te hebben over ons kind.
Zo staat het omschreven in de status; PND bespreking Nijmegen. Prognose somber echter diagnose nog niet duidelijk. Verzoek om patient nog eenmaal terug te zien door professor, om een helder advies aan de neonatologen te kunnen geven.

Vrijdagochtend moet ik om 9.00u op de verloskamers zijn om vruchtwater te puncteren. Dit op een manier waarop misschien de bevalling zich aan zou kunnen dienen. We gaan hiermee akkoord, het is goed geweest. De bevalling mag wel komen. Deze week willen we alles afgewerkt hebben. de adresstickers, het kerkboekje, de rouwkaart, alles.

Vanmiddag gaan we nog naar mijn man’s Peettante, die is jarig. Een warm ontvangst en heel gezellig. Maar ook heel vermoeiend.

Plaats een reactie