Sleep me de dag door

05-03-2003 Om kwart over negen vanochtend zijn de kinderen van mijn schoonzus bij mij. De oudste vindt dit erg leuk. Ik ook, nu kan ik even de krant lezen. En snel even boven wat poetsen want mijn hulp heeft vakantie. Hierna hebben we met z’n drieën zitten kaarten. Wel gezellig. De oudste is nog steeds een beetje hangerig. Hij krijgt maar liefst vier hoektanden tegelijk. We eten samen een boterham en dan gaan de kinderen naar huis en de oudste gaat zijn middagdut doen.
Ik ga ook even op bed zitten met de foto’s van Gijs. Ik heb daar veel behoefte aan, ik mis hem zo.

Gisteren ben ik ongesteld geworden. Heb ik echt veel last van. Maar vooral psychisch vind ik het heel moeilijk. Ook heb ik nog veel last van hoofdpijn. Ik vloei veel en mijn baarmoeder is heel gevoelig. De tranen zitten heel de dag heel hoog. Ik voel me echt klote over alles.

Om half een loopt de achterbuurvrouw even binnen. Heel fijn, ik kan even mijn hart luchten. ’s Middags belt een vriendin. En de manager van de kraamzorg belt op. Is gelukkig uiteindelijk ook heel goed gekomen, de kraamzorg na de geboorte van Gijs. Maar heel fijn en goed dat ze de situatie nog even evalueren. Zo kom ik de dag toch nog redelijk door.

’s Avonds heb ik het weer heel moeilijk. Ik slaap heel laat, pas om 2.00u. Is echt laat voor mijn doen want ik slaap best goed. Heb in ieder geval mijn rust heel hard nodig.

Plaats een reactie