Uitgerekende datum

27-3-2013 Vandaag is de uitgerekende dag. Maar ik word vandaag wakker met een goed gevoel. Niet die enorme leegte van de afgelopen dagen. Gisteren was ik nog bang dat het verdriet niet over zou gaan en vandaag heb ik dan ineens een goede dag. Mijn nek en schouders gaan dan ook meteen wat beter. Vanmorgen nog naar de fysio geweest. Tijdens de middagdut van de oudste heerlijk in de tuin gewerkt. Het is een dikke twintig graden. Hierna kreeg ik helaas voor de tweede keer deze week migraine. Zondag had ik dat ook al aan zee. Dat begint bij mij met kringels voor mijn ogen, slecht kunnen zien. Als ik dan meteen een paracetamol neem zakt het meestal weer wat weg. Gelukkig ook deze keer. Maar het kan ook zijn dat ik daarna hevige hoofdpijn krijg en zelfs over moet geven.

Vanmiddag belde een vriendin vanwege de speciale dag vandaag. Lief dat ze eraan denkt. Het is fijn even te kletsen.

Vanmiddag met een neefje en de oudste in de wandelwagen een heel eind gaan skeeleren. Heerlijk is dat. Ons manneke geniet daarvan. Dat gaat tenminste lekker snel in zijn wandelwagen. Daarna nog een heerlijke wandeling gemaakt in het bos bij het Wit-Holland. De oudste heeft zelf ook nog een heel eind gelopen.

Manlief was ook lekker op tijd thuis met een mooi boeketje bloemen.

Vanavond belde een van de verloskundigen ook nog even op. Heel fijn even overal over kunnen kletsen. Bijzonder dat ze hieraan denkt.

Is het toch een heel mooie dag geworden. Met een lach en een traan van heimwee naar de rose wolk en het kraambed wat had moeten zijn. De gedachten van de eerste maanden zwangerschap passeren regelmatig de revue.

Plaats een reactie