Contole 4 Verloskundige

14 november 2002 – De oudste begint wakker te worden, de dag breekt aan. Wat een ellende. Met een zware steen in mijn maag word ik wakker.
De oudste drinkt in een sneltreinvaart zijn fles leeg en laat een flinke boer. Begint hierna aanstekelijk te schateren van het lachen. Dan besef je ineens weer dat het leven doorgaat.
Deze dag is er veel te regelen en er is veel telefonisch contact met mijn man. Mijn man kan het eigenlijk niet geloven. Zijn oom wordt zaterdag al begraven en vrijdag is de avondmis. Het is vandaag al donderdag dus dat wordt heel kort dag allemaal. Wat een ellendige lange kilometers moet hij maken.
Vandaag ook controle bij de verloskundige. Mijn bloeddruk is erg hoog 130/75. Ik vertel over het verlies van onze Oom tegen de verloskundige. Ben vandaag precies 21 weken zwanger en vier kilo aangekomen. Ik kan dan ook weer eten na al die beroerde weken en ik geef geen borstvoeding meer. Ben 3 november gestopt. Op de eerste verjaardag van de oudste gaf ik voor de laatste keer de borst. Het is voor beiden oke zo.
Mijn baarmoeder is gegroeid tot navelhoogte. Even naar het hartje geluisterd. Verder geen bijzonderheden. De eerstvolgende controle is de 20-weken hart echo bij de gynaecoloog.

2 gedachten over “Contole 4 Verloskundige”

Plaats een reactie