Even een beetje rust

31-12-2002 Vanmorgen op controle bij de verloskundige. Ik heb het idee dat mijn buik even niet zo erg gegroeid is. De controles laten zien dat dit klopt. Ze zijn exact hetzelfde als de week ervoor. De glucoses blijven goed als ik me aan mijn dieet houd.
We praten over de zware afgelopen weken. Het ongemak van de snel groeiende buik. De laatste dagen word ik elke ochtend om 5.00u wakker met een soort menstruatie achtige pijn. Ik kan dan ook niet meer slapen. Het is misschien een begin van een vroege bevalling maar op dit tempo gaat het nog wel een maand duren. Dat afwachten en die onzekerheid is zo slopend.

We hebben inmiddels ook een mandje uitgezocht bij het bedrijf waar mijn man weleens voor vervoerd. Dit ga ik nu laten bekleden.
We liepen daar samen in de heel grote showroom met mooie muziek. Was wel een goed moment, privacy en ruimte om de tranen de vrije loop te geven. Rustig rond te kijken en een mandje uit te zoeken wat mooi genoeg is voor ons kindje. Het viel niet mee, uiteindelijk was er niet heel veel keuze in mandjes die als afscheidsmandje konden dienen maar we hebben een mooi mandje uitgezocht, vinden we.

Het is oudjaarsdag, vanavond gaan we toch maar even naar vrienden om de jaarsafsluiting te ‘vieren’.

Plaats een reactie