Weer goede dagen en bruiloft

23-6-2003 De goede dagen nemen weer de overhand. Ik vind het weer fijn om met de oudste bezig te zijn. Hij is een echte handenbinder geworden. Geen positieve aandacht, dan maar negatieve aandacht. Is tenslotte ook aandacht. Als ik aan het bellen ben zit hij bijvoorbeeld in no time op de tafel. Of op een stoel of wat dan ook in zijn bereik is. Hij is vanmorgen dan ook flink op zijn kin gevallen. Met buiten spelen vermaakt hij zich nog het beste. Maar ook buiten klimt hij overal op.
Gelukkig slaapt hij nog steeds ’s morgens uit. Zo rond 9.00u wordt hij wakker. Tussen de middag slaapt hij ook nog een uurtje of twee. Dat is wel erg prettig voor de rust. Want een beetje tijd voor mezelf is toch wel erg prettig. Om de bodem wat dikker te maken.

Ik heb nu ook met mezelf afgesproken als het tot 11 juli niet beter gaat, dat ik dan stop met het werken met de pasgeborenen. Maar dat ik dan ga beginnen op de grotere kinderen afdeling. Dan mezelf maar niet langer pesten met de baby’s.

Afgelopen vrijdag de bruiloft gehad van mijn mans nichtje. Een mooie en bijzondere dag maar brengt wel de nodige spanning mee. Het gemis van zijn Oom, de vader van de bruid. En het gemis van Gijs. Een heel jonge baby bij een van de dag gasten. Maar lieve, warme mensen bij elkaar, wat maakt dat alles bespreekbaar is. Zodat er toch gefeest kan worden. Maar het geeft wel een bepaald soort druk omdat je vindt dat er een leuke dag van gemaakt moet worden. Een liedje instuderen en de angst vooraf dat je jezelf niet in kan houden op zo’n feest. Hoeft natuurlijk niet maar toch is er een bepaald soort druk/spanning.
Uiteindelijk hebben we een prachtige bruiloft gehad en echt genoten.

Plaats een reactie